torsdag, april 17, 2008

Snödriva

En bedrövlig syn. Genom fönstret ser jag resterna av en snödriva. Den är inte stor men tillräcklig för att synas.

Snön har åtminstone den goda smaken att hålla sig utanför tomtgränsen.

10 kommentarer:

Anonym sa...

Blir till att spola vatten på eländet...Såg misstänkt snö här igår...i ett skogparti låg det något som såg misstänkt ut...papper, frigolit eller snö...vet ej men såg hemskt ut!

Kram från Malin

Anonym sa...

Den tar verkligen ohemult lång tid på sig den här våren. Det har dock inte fåglarna lagt märke till, men de sjunger sig väl varma (kan det vara något?)för att inte tala om andra känslor som håller dem varma.
GJ

FO - 2 sa...

Ja, den kan vel bare våge å komme nærmere og å legge seg der hos deg nå....! ;)

beerbelly sa...

Hehe så länge snön är utanförväggarna får man gärna vara nöjd :)
Ha en bra vårdag!

Lilla B sa...

malin: Hahaha- det var min första tanke! Ut med varmvatten i tioliterskannan och sen är snöhelvetet borta!

Lilla B sa...

GJ: Jag tycker att fågelsången är annorlunda i år - inte alls lika bedövande som vanligt. Har tänkt på det flera gånger när jag gått ut ur huset på morgnarna.

Lilla B sa...

ida: Inte en snöflinga till vill jag se! Inte en endaste en.

Lilla B sa...

beerbelly: Jösses - det var lågt ställda krav på en boning. "Snön ska hålla sig utanför." Med den inställningen lär du hitta en lägenhet utan vidare i storbyn :)
Fri sikt uppåt...

Anonym sa...

När du säger det så har jag också tänkt på det. Särskilt på morgonen då man brukar bli väckt av fågelsång så snart det ljusnar, men inte i år. Det kan bero på att det är så kallt att jag har fönstret stängt. Eller också väntar även fåglarna på den där riktiga värmen. Minus 5,5 här inatt.
GJ

Lilla B sa...

GJ: Jag tror inte på kylan. När jag kollar i min trädgårddbok har det varit kallt förr om åren också. Det är en annan klang i fågelsången - det är några som fattas som brukar vara mycket intensiva.